Kuikseind

Wij zijn een Prettig Bloot locatie

Naturistenterrein Kuikseind is trots bezitter van het Prettig-Bloot label 2024.
Prettig Bloot-locaties besteden veel aandacht aan de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt met de belangenorganisatie voor naaktrecreatie NFN Open & Bloot.
Op onze locatie kun je veilig en vertrouwd bloot recreëren!

In de Prettig Bloot-brochure leest u wat u als gast op onze locatie mag verwachten en hoe u zelf kunt bijdragen aan de prettige sfeer. Het NFN-Veiligheidsprotocol en de Gedragscode vormen de basis voor ons Prettig-Bloot label en zijn van toepassing op al onze leden en bezoekers.

Kindvriendelijk temidden van bos, hei en vennen

Wat Kuikseind te bieden heeft.

Kuikseind ligt in een gemengd bosgebied met grote zonnige open plekken, ideaal om te kamperen. Het terrein is 3,2 ha groot en heeft 50 plaatsen voor tenten, caravans en campers.
Er is een ven waar mens en kikker heerlijk kunnen zwemmen. Voor de kinderen is er een zandstrandje en er zijn veel speeltoestellen, zoals een trampoline, schommels, kabelbaan, zandspeelkasteel en tafeltennistafel. Voor de volwassen zijn er jeu de boulesbanen.
Kuikseind heeft een clubgebouw, De Vijverhorst, met een grote sauna die elke zaterdag en zondag gestookt wordt. Hier staan ook spelletjes en een televisie. Het terrein beschikt over veel sanitair met warm en koud stromend water, met daarbij een toilet en douche voor mindervaliden.

De omgeving

Omdat Kuikseind midden in een natuurgebied ligt zijn aantrekkelijke tochten mogelijk door bos en hei en langs vennen. Bewegwijzerde wandelingen starten vanaf het terrein. Het Landgoed De Utrecht en de Drunense Duinen liggen in de directe omgeving, net als de dorpen Hilvarenbeek, Middelbeers en Oirschot.
Kuikseind ligt vlakbij de Efteling, Safari- en speelpark De Beekse Bergen en diverse musea.

Kamperen op Kuikseind

Adres: Kromvensedijk 11, 5091 SP Middelbeers

Geopend: 1april tot en met 31 oktober

Kamperen op Kuikseind? Je kunt reserveren via dit formulier.

Reserveren: Er kan uitsluitend worden gereserveerd met het reserveringsformulier.
Ook eventuele verdere vragen over reserveringen kunnen alleen worden beantwoord via blk.reserveren@zonenleven.nl. Zowel de kampeercoördinator als de terreindienst kunnen hierover geen vragen beantwoorden.
Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij om dat minimaal 48 uur voor uw geplande verblijf te doen. We reageren in principe binnen 24 uur.

Alle gasten dienen minimaal lid van NFN/INF te zijn!

Wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor gasten met een huisdier. Hiervoor dient u uiteraard ook altijd vooraf te reserveren!

Kuikseind is een verenigingsterrein.

Dat betekent dat we geen betaalde krachten hebben en alles vrijwilligerswerk is.
En dus maken we ook samen alles schoon. Bij de sanitairgebouwen hangt een schoonmaaklijst. Wanneer je meerdere nachten op Kuikseind bent wordt je geacht om ook te helpen bij het schoonmaken en dus je naam in te vullen op een schoonmaaklijst. Ongeacht of je lid bent van Zon&Leven of van de NFN! Alleen zo kunnen we de kampeerkosten laag houden.
Verder willen we graag weten als u gaat reserveren hoe groot het kampeermiddel is. Immers een klein tentje past op het tentenveld, maar een grote tent niet. En ook de grootte van een caravan of camper is belangrijk om te weten. Want met een caravan of camper langer dan 7 meter kun je nauwelijks of niet op Kuikseind terecht.

Kampeerzaken: 06-305 097 09

E-mail: blk.kampeerz@zonenleven.nl

Grootte: 3,12 ha

Locatie: zie Google Maps
GPS:  N51° 27.201 E005° 14.738
De route loopt via de Jachtlaan!

Capaciteit: Plaatsen 50, met elektra 50 (4A), parkeerplaats.
Er is een beperkt aantal plaatsen voor grote kampeermiddelen.

Kampeertarieven: zie de tarievenpagina

Toegangseisen: Geldige NFN/INF-kaart vereist voor alle meerderjarige bezoekers. Op ons terrein wordt niet gerookt.

Toegankelijkheid: Bus/trein 1 km, winkels 1 km, geschikt voor mindervaliden.

Situatie: Rustig, zonnige plaatsen, schaduw plaatsen.

Inrichting: Clubhuis, diepvries, koelkast, TV, wasmachine, WiFi (draadloos internet)

Sport en spel: Zwemplas, kinderspeelplaats, jeu de boules, tafeltennis, sauna, jeugdhut, fietsen te leen.

NFN leden: zijn welkom.